امروزه کم تر صنعتگری وجود دارد که از اهمیت به کارگیری اینترنت اشیاء در بخش های مختلفی همچون تولید یا خدمات ناآگاه باشد.
افزایش آگاهی محیطی ، بهینه تر شدن جریان تولید و به تبع آن سودآوری بیشتر و از همه مهم تر رقابت پذیری بالا در برابر محصولات رقیبان از ویژگی های بارز این فناوری ها می باشد.برای درک بهتر موضوع نگاهی به بودجه دفاعی سال 2021 ارتش امریکا و توجه ویژه به بحث اینترنت اشیائ می اندازیم.
در بودجه نظامی سال بعد ارتش امریکا ۱۶۹ میلیارد دلار برای نیروی هوایی در نظر گرفته شده که ۱۵.۴ میلیارد دلار سهم نیروی فضایی است.با اینکه کل بودجه تقریبا نسبت به سال قبل ثابت است اما توجه ویژه ای به بخش تحقیق و توسعه برای مقابله با تهدیدات روزافزون چین و روسیه شده.برای مثال می توان به برنامه "توسعه سیستم مدیریت نبرد پیشرفته" اشاره کرد که نوعی شبکه بر مبنای اینترنت اشیاء بین انواع واحدها همچون هواگردها ، ماهواره ها ، تانک ها و کشتی هاست و کمک می کند انواع واحدهای زمینی دریایی هوایی با سرعت و دقت بالایی هماهنگ شوند.
مثال دیگر پروژه بمب افکن پنهانکار نسل جدید بی ۲۱ و...
در کل بخش تحقیق و توسعه نیروی هوایی امریکا با ۵.۹ درصد رشد به حدود ۲۶.۹ میلیارد دلار خواهد رسید.
واضح است چنین سرمایه گذاری در بخش نظامی حاکی از آن می باشد که اکنون فناوری های مربوط به حوزه اینترنت اشیاء بلوغ مناسبی پیدا کرده اند.
سیزکد با سابقه انجام چندین پروژه مبتنی بر اینترنت اشیاء ، سامانه های هوشمند ، پردازش تصویر و ربات های پرنده آماده کمک به مشکلات فناوری مختلف صنعتگران استان اردبیل و سراسر کشور می باشد.
0 نظر
ارسال نظر
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد