در ادامه مباحث اهمیت اینترنت اشیاء امروز یک کاربرد دیگر از این موضوع را بررشس می کنیم.
موضوع مهمی که مهندسان لاکهید مارتین در پروژه آذرخش ۲ روی آن پافشاری داشتند و در بخش های مختلف شاهد آن هستیم کاهش حجم کارها و فشار روی خلبان است.
کلاه خلبانی چهار صد هزار دلاری که نسل سوم کلاه ها به شمار می رود ،تمام اطلاعات مورد نیاز خلبان را با ترکیب مناسب به صورت واقعیت افزوده در جلوی چشمان وی قرار می دهد. مانند ،سرعت هواپیما، هدینگ ،ارتفاع ،اطلاعات هدفگیری ، هشدارها و...شش دوربین فروسرخ متعلق به سامانه DAS در اطراف جنگنده هم تصاویر بدون وقفه را از اطراف و خارج از کاکیپت به این هلمت منتقل می کند که خود تسلط بالایی در داگفایت و دیگر شرایط بحرانی به خلبان می دهد.
به این شکل که خلبان با چرخیدن به هر جهت مورد نظر تصاویر آن بخش و خارج از کانوپی برای خلبان نمایش داده می شود.(در کلیپ بالا می توانید ملاحظه کنید.)
در پروازهای شبانه هم دوربین های مورد اشاره که فروسرخ هستند دید خوبی از محیط به خلبان می دهند.
در ظاهرا آنچه که نمایان است فناوری های برجسته اپتیکی و رادار خودنمایی می کند اما آنچه که همه این قابلیت ها را متحد و کارآمد می کند چیزی جز فناوری اینترنت اشیاء نیست !
تیم سیزکد با سابقه انجام پروژه های متنوع در زمینه های الکترونیک و فناوری اطلاعات آماده همکاری در انجام پروژه های مختلف اینترنت اشیاء می باشد.برای دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.
1 نظر
بسیار عالی و جالب بود
ارسال نظر
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد